AANLEVERSPECIFICATIES | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Één van de diensten die FPDesigners verzorgd is vormgeving door middel van het visueel maken van jouw of ons idee in verschillende media toepassingen. Wij streven naar optimale resultaten! Onze ontwerpstudio heeft dan ook het creatieve inzicht, en dat uit zich in het ontwerpen en laten produceren van traditionele drukwerk tot interactieve media en multimedia vormgeving.
Reclame, Beletteringen, Websites, Huisstijl ontwerp, Advertenties, Brochures, Flyers, Visitekaartjes, Posters, Displays, Carwrap, Autoreclame, Autostickers, Doeken, Banners, Vlaggen, Borden, Panelen, Stickers
15791
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15791,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

AANLEVERSPECIFICATIES

BESTANDSFORMAAT (MINIMAAL 300 DPI)

Onze basis check op uw aangeleverde bestanden is geheel gratis. Let er a.u.b. op dat alle teksten in outlines/lettercontouren aangeleverd worden. Verlooptinten en transparanties moeten worden afgevlakt of gerasterd. Bestanden dienen te worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten:

  • PDF
  • EPS
  • AI
  • TIFF
  • JPG/JPEG

 

BESTANDEN AANLEVEREN

Nadat u de bestanden mailt via onze website controleren wij ze. Hierna maken wij gratis een drukklare pdf. FPDesigners kan niet aansprakelijk gesteld worden voor door u gemaakte fouten bij de aanlevering. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.
Eventueel kunt u bestanden ook mailen naar info@fpdesigners.com (maximaal 10MB). Voor bestanden groter dan 10 MB kunt u gebruik maken van wetransfer.

 

FORMATEN EN SNIJMARGE

  • Bestanden voor drukwerk dienen te worden aangeleverd met 3 mm. snijmarge/afloop aan alle zijden. Tekst- en beeldelementen in deze marge worden afgesneden en komen in het netto formaat te vervallen.
  • Bij canvas vragen wij u om een marge van 2 tot 4 cm rondom afhankelijk van het type lijst dat u wenst.
  • Reclamematerialen dienen met een marge van 2 cm aangeleverd te worden rondom.

 

KLEUREN

Full colour bestanden (4/0 – 4/4) dienen te worden opgemaakt in CMYK.
Let op: PMS kleuren moeten bij full colour drukwerk worden omgezet naar CMYK.

 

  • De maximale kleurdekking bij full colour drukwerk is 300%. Wanneer u zwart in full colour opmaakt, let dan op dat zwart ook echt 100% zwart is en geen 100% cyaan, 100% magenta, 100% geel en 100% zwart. Een mix van 400% (dus hoger dan 300%) kan vlekken en andere storende factoren in uw drukwerk veroorzaken. Aanbevolen wordt niet meer dan 250% kleurdekking te geven bij CMYK.
  • Wanneer er een “doorschijnende” kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat +/- 10% de minimale doorschijnendheidfactor (opacity) is om garant te kunnen staan voor de drukkwaliteit.