DOEKEN EN BANNERS | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Deze doeken hangen achter een toneelgroep, spreker of band en worden ook wel Podiumdoeken of Theaterdoeken genoemd. Bijkomend voordeel is dat het licht van spots niet weerkaatst dankzij de matte uitstraling van het doek.
Reclame, Beletteringen, Websites, Auto stickers, Stickers, Vlaggen, Doeken, Banners, Panelen, Borden, Interieur, Drukwerk
16530
page-template-default,page,page-id-16530,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

DOEKEN EN BANNERS

Backdrop

Backdrop

Deze doeken en banners hangen achter een toneelgroep, spreker of band en worden ook wel Podiumdoeken genoemd. Bijkomend voordeel is dat het licht van spots niet weerkaatst dankzij de matte uitstraling van het doek.
Beursbanner

Beursbanner

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk: prints voor een beursstand moeten dus perfect zijn. Onze beursbanners zijn dan ideaal: een matte print (i.v.m. spotlights), B1 brandcertificering, perfecte kleuren en haarscherpe prints.
Skytube

Skytube

Skytubes zie je niet snel over het hoofd! Verkrijgbaar in drie hoogtes: 6, 7 en 8 meter. De Skytubes worden full color gesublimeerd. Hierdoor zit de inkt in de vezel van de stof, waardoor het materiaal soepel is en de print lang mooi blijft.
Peesdoek

Peesdoek

Een Peesdoek is een doek met rondom een platte siliconen pees die je eenvoudig in een Textielframe spant. Met één en hetzelfde frame kun je eindeloos variëren en creëer je in no time een nieuwe look in ieder kantoor, woning of vergaderzaal.
Speakerdoek

Speakerdoek

Met Speakerdoeken verberg je opzichtige speakertorens tijdens een concert of een ander evenement. Het doek van Sound Mesh heeft geen invloed op de geluidskwaliteit en is ook esthetisch de perfecte oplossing!
Steigerdoek

Steigerdoek

Bouwsteigers zijn zeer geschikte locaties om reclame te maken of een boodschap over te brengen. Dankzij deze lichte, transparante steigerdoeken behoudt je lichtinval en het zicht naar buiten.
Spandoek

Spandoek

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. FPDesigners levert ook spandoeken met frame.
Spandoekframe

Spandoekframe

Spandoekframes zijn de perfecte omlijsting van ieder Spandoek. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken Spandoekenframes enorm populair.
Groot formaat spandoek

Groot formaat spandoek

Doeken en banners kunnen wij tot 5 meter breed bedrukken. Vervolgens zetten wij de banen aan elkaar, waardoor doeken met extreem grote formaten ontstaan. Hierdoor kan in no time bijvoorbeeld een gebouw worden voorzien van een print.
Bouwhekdoek

Bouwhekdoek

Bekleed de hekken met een bouwhekdoek om het zicht te minimaliseren en om de maximale aandacht voor een boodschap te creëren. Bouwhekdoeken met afbeeldingen van het verwachte eindresultaat van de bouw kom je steeds vaker tegen.
Dranghekdoek

Dranghekdoek

Gebruik het dranghek voor sponsordoeken, zet een dranghekdoek in als bewegwijzering of om de sfeer op een festival te verhogen. Een dranghekdoek, is de perfecte manier om een dranghek met een boodschap, afbeelding of kleurrijke print te bekleden.
Spandoek frame rond

Spandoek frame rond

FPDesigners levert een buizenframe niet alleen in rechthoekige vorm, maar wij kunnen ook een rond frame maken. Doeken en banners vallen op! Dankzij de ronde vorm, springt iedere boodschap of afbeelding eruit!
Beurswand Print

Beurswand Print

Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, deze mobiele beurswanden zijn voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit.
Gevelbanier

Gevelbanier

‘Banier’ is de algemene benaming voor langwerpige doeken. Deze haakse gevelbanier is van boven tot onder opvallend en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk. Veel gebruikt door winkeliers.
Canvasdoek

Canvasdoek

Canvasdoeken voor in je huiskamer, de tuin, het balkon of aan de buitenmuur. Het is mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames.
Roll up banners

Roll up banners

Met Roll up banners promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De Roll up banners worden standaard geleverd in een stevige draagtas.