KLANTENSERVICE | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Één van de diensten die FPDesigners verzorgd is vormgeving door middel van het visueel maken van jouw of ons idee in verschillende media toepassingen. Wij streven naar optimale resultaten! Onze ontwerpstudio heeft dan ook het creatieve inzicht, en dat uit zich in het ontwerpen en laten produceren van traditionele drukwerk tot interactieve media en multimedia vormgeving.
Reclame, Beletteringen, Websites, Huisstijl ontwerp, Advertenties, Brochures, Flyers, Visitekaartjes, Posters, Displays, Carwrap, Autoreclame, Autostickers, Doeken, Banners, Vlaggen, Borden, Panelen, Stickers
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

KLANTENSERVICE

Natuurlijk kunt u uw vraag voorleggen aan ons, door ons te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen. Maar wellicht staat uw vraag hier onder en bent u nog sneller geholpen. Heeft u vragen die hier niet beantwoord worden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Kan ik mijn auto direct na het aanbrengen van de belettering wassen?
Ons advies is om twee tot drie weken te wachten voordat u uw voertuig handmatig of in de wasstraat een wasbeurt geeft. Overigens is het wassen van een voertuig in de wasstraat altijd voor eigen risico.

 

Welke garanties biedt Full Package Designers V.O.F.?
De duurzaamheid van onze bestickering is gegarandeerd voor vijf tot twaalf jaar. De garantie hangt af van de gebruikte folie en is van toepassing op loslaten en verkleuren.

 

Soms zie je na verwijderen van belettering nog wazig de afdruk op de auto staan. Hoe kan dat?
De folies die we gebruiken zijn van een hoogwaardige film met een UV-blok. Daardoor kan het zonlicht niet door de folie dringen en tast het de laklaag onder de folie niet aan, maar wel de lak elders op de auto. In feite is bestickering dus een bescherming voor de laklaag, maar zorgt er na demontage wel voor dat er een soort schaduw zichtbaar blijft. Dit is niet te vermijden.

 

Wat zijn de meest geschikte bestanden om aan te leveren?
De meest gebruikte en best verwerkbare bestanden zijn van het type EPS, AI en PDF. Maar Full Package Designers V.O.F. heeft de mogelijkheid om van elk gewenst voertuig een passend opmaakmodel te leveren. In het model staan de specificaties om bestanden aan te leveren precies vermeld. Een e-mail naar info@fullpackagedesigners.com volstaat.

 

Reflecterende bestickering: kan dat en mag dat?
De reflecterende folie wordt vaak gebruikt op voertuigen van politie, brandweer, ambulance, gemeente en andere overheidsinstelling. Ook wordt het gebruikt op voertuigen ten behoeve van lijn- of contourmarkeringen en voor veiligheidsdoeleinden. De Avery Reflective Serie, die door ons wordt aangeboden, voldoet aan Europese normen voor deze specifieke bestickering.

 

Door de bestickering is mijn voertuig eigenlijk van kleur verandert. Moet ik dit bij de RDW melden?
Ja. Als uw auto van kleur wijzigt, is het wettelijk verplicht het bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) te melden. De kleur op het kentekenbewijs moet overeenkomen met de werkelijkheid. Deze wijziging kost niets. Voor bedrijfsauto’s gelden aangepaste regels. Kijk voor de precieze voorwaarden op www.rdw.nl.

 

Hoe snel moet ik betalen?
Tenzij anders overeengekomen hanteert Full Package Designers V.O.F. een standaard betalingstermijn van 14 dagen na dagtekening.

 

Is het mogelijk de stickers zelf aan te brengen?
Hoewel wij het niet adviseren, is het inderdaad mogelijk om de stickers zelf aan te brengen. De garantie komt daarmee echter wel te vervangen. Als u de stickers desondanks zelf wilt plakken heeft Full Package Designers V.O.F. een plakinstructie, die u stapsgewijs uitlegt hoe u de stickers zelf kunt aanbrengen. Maar nogmaals: als u verzekerd wilt zijn van kwaliteit, laat dan ons montageteam de bestickering uitvoeren.

 

Moet de auto schoon zijn als ik hem aanlever voor bestickering?
Elk voertuig moet zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Een standaardprogramma van een willekeurige wasstraat of zelf goed het vuil afspoelen is voldoende. Vooraf poetsen is niet aan te raden.

 

Waar zijn de algemene voorwaarden en condities van Full Package Designers V.O.F. te vinden?
Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Een exemplaar hiervan kan op verzoek worden verstrekt. Met het verstrekken van een opdracht geeft u aan akkoord te gaan met onze handelsvoorwaarden. U kunt hier klikken om de algemene voorwaarden te downloaden.

 

Hoe kan ik de afspraak voor een bestickering verzetten?
Mocht een afspraak voor bestickering u onverhoopt niet schikken, meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Daarna worden de kosten van de planning in rekening gebracht. In overleg plannen we graag een nieuwe afspraak.

 

Ik kan zelf geen ontwerp maken. Kan Full Package Designers V.O.F.dat voor mij doen?
Tijdens de offerte verzorgt Full Package Designers V.O.F. vrijblijvend een ontwerp met een scherp geprijsde offerte. Voor dit ontwerp kunt u zelf bestanden (eps of pdf) aanleveren, zoals een logo. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen we het ontwerp verder aanpassen naar uw wensen. Uiteraard beginnen we de daadwerkelijke productie van de stickers niet voordat u uw goedkeuring heeft gegeven.

 

Op mijn auto zitten nog andere stickers. Kunnen die verwijderd worden?
Dat kan. Full Package Designers V.O.F. kan bestaande stickers verwijderen tegen een uurtarief. Dit geldt alleen als de belettering niet door ons in een eerdere opdracht is aangebracht; als de bestickering wel door ons is verzorgd, kunnen we het verwijderen meenemen in de totale projectprijs. Het is soms lastig in te schatten hoeveel tijd deze verwijdering in beslag gaat nemen. Het is ook mogelijk om oude bestickering zelf te verwijderen. Met een heater kunt u de folie iets verwarmen en langzaam lostrekken. Ontvet de plek daarna met wasbenzine en cleaner.

 

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met Full Package Designers V.O.F.