PANELEN EN BORDEN | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Aluminium bord. Deze maatvaste panelen zijn licht van gewicht, slechts 2 tot 4 millimeter dik, maar toch zeer stevig. Ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopaneel.
Reclame, Beletteringen, Websites, Auto stickers, Stickers, Vlaggen, Doeken, Banners, Panelen, Borden, Interieur, Drukwerk, Aluminium bord
16552
page-template-default,page,page-id-16552,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

PANELEN EN BORDEN

Aluminium Bord

Aluminium Bord

Deze maatvaste panelen zijn licht van gewicht, slechts 2 tot 4 millimeter dik, maar toch zeer stevig. Ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopaneel.
Kartonnen bord

Kartonnen bord

De veelzijdigheid van karton is ongekend: verpakkingen, meubels, festivaltentjes of gewoon een kartonnen promotie bord.
Bouwbord

Bouwbord

Elk bouwproject heeft een Bouwbord nodig. FPDesigners ontwerpt je afbeelding en laat het eindresultaat van het bord af knallen. Laat zien wat er in de toekomst gerealiseerd wordt.
Gevelbord

Gevelbord

Verhoog de uitstraling, herkenbaarheid en naamsbekendheid van winkels en bedrijven. Met een gevelbord maak je reclame en een blijvende eerste indruk.
Lichtbakplaat

Lichtbakplaat

Voor Panelen in lichtbakken gebruiken wij Opaal (melkwit) Plexiglas. Het materiaal laat circa 30% licht door. Voor perfecte kleuren adviseren wij Day&Night print.
Magneetbord

Magneetbord

Op zoek naar magneetborden of magneetplaten voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten? Bij FPDesigners kan je op maat bestellen!
Reclamebord

Reclamebord

Reclameborden zijn op heel veel locaties in te zetten, zowel indoor als outdoor. Meestal staan deze borden in de tuin of op een bouwplaats te pronken.
Plafondhanger

Plafondhanger

Plafondhangers zijn ideale aandachtstrekkers voor in winkels, showrooms of beursstands. Bedrukking is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig mogelijk.
Whiteboard

Whiteboard

FPDesigners ontwerpt je eigen print en creëert een inspirerend scrumbord of een creatieve familieplanner op het Whiteboard.
Makelaarsbord - Raambord

Makelaarsbord - Raambord

Makelaarsborden (Raamborden of V-borden) zijn opvallend, weerbestendig én herbruikbaar.
Stoepbord

Stoepbord

Dé display voor posters is natuurlijk het stoepbord. Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop aandacht!
Diverse Panelen

Diverse Panelen

De range aan plaatmateriaal is groot. Zoek je promotionele panelen voor acties? Dan zijn Displaykarton, Polyprop en Forex aanraders. Panelen voor een langdurige toepassing maken van we van Dibond (Aluminium bord) of Trespa. Een unieke uitstraling bereik je met Dibond Butler Finish, de aluminium plaat met een geborstelde aluminium toplaag. Ook geprint Plexiglas zorgt voor een bijzonder effect. Helemaal als je full color met witte bedrukking combineert.