Website De Mol DrankenSpecialist | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Één van de diensten die FPDesigners verzorgd is vormgeving door middel van het visueel maken van jouw of ons idee in verschillende media toepassingen. Wij streven naar optimale resultaten! Onze ontwerpstudio heeft dan ook het creatieve inzicht, en dat uit zich in het ontwerpen en laten produceren van traditionele drukwerk tot interactieve media en multimedia vormgeving.
Reclame, Beletteringen, Websites, Huisstijl ontwerp, Advertenties, Brochures, Flyers, Visitekaartjes, Posters, Displays, Carwrap, Autoreclame, Autostickers, Doeken, Banners, Vlaggen, Borden, Panelen, Stickers
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Website De Mol DrankenSpecialist

Over dit project

Voor De Mol DrankenSpecialist heeft FPDesigners haar website geheel vernieuwd.

 

HISTORIE

De Mol DrankenSpecialist is een voortzetting van het voormalig slijterij wijnhandel hans van vugt, al sinds 1979 een begrip in de regio met winkels in driebergen zeist en bilthoven.

De huidige eigenaar, Rogier de Mol, heeft in 2007 de zaken overgenomen en na een paar jaar de tijd genomen te hebben om de zaak naar zijn eigen hand te zetten werd in 2011 de naam van de zaak veranderd in De Mol DrankenSpecialist.

 

NIEUWE WINKEL

Een paar maanden na de naamswijziging verhuisde de winkel in driebergen naar de huidige locatie aan de traaij 102. In een voor de branche toch moeilijke tijd werd bewust geïnvesteerd in de toekomst. Een nieuwe locatie voor ons zeer uitgebreide assortiment aan wijn, port, champagne, speciaal-bier, whisky en overig gedistilleerd.

Met deze mooie, frisse winkel met ruime parkeergelegenheid, een eigen proeflokaal en een uitstraling die past bij een echte specialist, was het bedrijf klaar voor een volgende fase in haar bestaan.

 

SLIJTERIJ VAN HET JAAR 2013

Na enkele jaren genomineerd te zijn geweest voor deze titel, werd de mol drankenspecialist eind 2013 uitgeroepen tot slijterij van het jaar.

De meest eervolle prijs die een slijterij in Nederland kan toekomen. In het juryrapport werden onder anderen het specialistische assortiment, de kennis en het enthousiasme van het personeel en de uitstraling van de winkel geroemd. Voor ons een bevestiging dat we de juiste weg ingeslagen waren en een kroon op ons werk.

 

Website link:

http://www.demoldranken.nl/

Datum
Categorie
Websites
Tags
Grafische vormgeving, Websites