POSTERS | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
FPDesigners print ze op Posterpapier in twee diktes of op Blueback papier! Ook verzorgen wij het ontwerp voor je! Bij Posterpapier heb je bovendien nog de mogelijkheid om de print te laten voorzien van mat of glans laminaat.
Reclame, Beletteringen, Websites, Auto stickers, Stickers, Vlaggen, Doeken, Banners, Panelen, Borden, Interieur, Drukwerk, Posters
16567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16567,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

POSTERS

Lichtbak poster

Lichtbak poster

Alle reclame knalt eruit met verlichting. Denk bijvoorbeeld aan menuborden in cafetaria’s, abri’s in bushokjes en roterende billboards. Allemaal extra opvallend dankzij de verlichting.
Poster

Poster

FPDesigners print ze op Posterpapier in twee diktes of op Blueback papier! Ook verzorgen wij het ontwerp voor je! Bij Posterpapier heb je bovendien nog de mogelijkheid om de print te laten voorzien van mat of glans laminaat.
Watervaste poster

Watervaste poster

Onze watervaste posters zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Dit maakt ze zeer geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen en voor gebruik in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.
Zelfklevende poster

Zelfklevende poster

Posters eenvoudig bevestigen aan wand, op raam of billboard? Met zelfklevende posters kies je voor optimaal montagegemak. Ideaal voor actieposters of posters tijdens een presentatie.