STICKERS | FPDesigners - Reclame, Belettering, Websites
Auto sticker. Een bedrijfsauto met full color folie valt op! Van complete carwrap tot een bedrijfslogo op je auto. Een car wrap kan ook functioneel zijn om de autolak te beschermen.
Reclame, Beletteringen, Websites, Auto stickers, Stickers, Vlaggen, Doeken, Banners, Panelen, Borden, Interieur, Drukwerkmelameme
16571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16571,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

STICKERS

Auto sticker

Auto sticker

Een bedrijfsauto met Auto sticker(s) valt op! Van complete carwrap tot een bedrijfslogo op je auto. Een car wrap kan ook functioneel zijn om de autolak te beschermen.

Vinyl sticker

Vinyl sticker

Vinyl stickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC. Vinyl stickers bestellen? Rond, vierkant, driehoekig of in andere gewenste vormen en maat te bestellen.
Vloersticker

Vloersticker

Vloerstickers vallen op en ze zijn er zowel voor binnenvloeren als buiten op straat. Een effectief promotiemiddel of bewegwijzering in een pand of tijdens een evenement.
Raamsticker

Raamsticker

Raamstickers en raamfolie bieden veel creatieve mogelijkheden. Je creëert er sfeer mee in een kantooromgeving, de prints bieden privacy, geven kleur en uitstraling.
Muursticker

Muursticker

Stickers plakken op een ondergrond met structuur? Tot voor kort ondenkbaar. De Muurfolie is geschikt voor montage op beton, baksteen, stuc en tegels.
Asfaltsticker

Asfaltsticker

Outdoor vloerstickers noemen we ook wel Asfaltstickers. De stickers zijn anti-slip, krasvast en eenvoudig aan te brengen op beton, asfalt en vlakke straattegels.
Whiteboard

Whiteboard

Een lege plek op een deur, kast of wand? Een bureaublad transformeren in een liggend whiteboard? Het kán! Dankzij onze Whiteboard stickers. Beschrijfbaar en uitwisbaar.
Makelaarsbord

Makelaarsbord

Te koop! Verkocht! Te huur! Verhuurd! Vier stickers met één doel: de aandacht vestigen op het Makelaarsbord. Profiteer van ‘free publicity’.
Stickers op vel

Stickers op vel

PVC-vrije stickers tot 30 centimeter, in relatief kleine oplages met hoge resolutie en in elke gewenste vorm. Stickervellen nemen weinig ruimte in en ze zijn handiger om uit te delen.
Stickers op rol

Stickers op rol

Stickers vormen de eerste indruk van veel producten en goederen. Stickers tot 30 centimeter, in hoge resolutie, relatief kleine oplages en in elke gewenste vorm.
Keuringssticker

Keuringssticker

De periodieke keuring van machines en apparaten garanderen een veilige werk- en leefomgeving te garanderen. Elke succesvolle keuring wordt bezegeld met een keuringssticker.
Veiligheidssticker

Veiligheidssticker

Voor kantoren, bedrijven, winkels en andere openbare gelegenheden. Waarschuwingstekens, geldende voorschriften, regels en stickers om vluchtwegen aan te duiden.